Jokic promet-prodaja i prevoz pelete

Pelet cena

Pelet cena – povoljne cene, visok kvalitet i brza isporuka

Dobrodošli na stranicu Jokić prometa gde nudimo vrhunske pelete po najpovoljnijim cenama na tržištu. Naša ponuda kombinuje visokokvalitetne pelete sa efikasnom distribucijom, osiguravajući optimalno rešenje za vaše potrebe grejanja.

Povoljne cene peleta za efikasno grejanje

Jokić promet vam nudi pelete po cenama koje su konkurentne i pristupačne. Za pakovanje od 15 kg, naša cena kreće od 250 dinara po kilogramu, dok za veće količine, kao što su cele palete, možete ostvariti dodatni popust i kupiti pelet po ceni nižoj od 230 dinara po kilogramu. Ove cene uključuju PDV i reflektuju našu posvećenost da vam pružimo najbolji mogući proizvod po najpovoljnijim uslovima.

Kakav kvalitet peleta možete očekivati?

Svi peleti koje nudimo proizvedeni su od čistog, neobrađenog drveta, bez dodataka ili veštačkih veziva, što osigurava visoku kaloričnost i nizak sadržaj pepela. Peleti su sertifikovani i testirani, garantujući da pružaju više od 4.5 kWh energije po kilogramu, što ih čini idealnim za vaš dom ili poslovni prostor.

Brza isporuka peleta direktno do vaših vrata

Razumemo važnost brze isporuke, naročito tokom zimskih meseci kada je potražnja za peletima najveća. Jokić promet garantuje isporuku u roku od 24 sata od trenutka vaše porudžbine u većini gradova Srbije. Za manje dostupne lokacije, isporuka se vrši u roku od 48 sati.

Kako brzo stiže vaša porudžbina?

Naš logistički tim koristi napredni sistem za praćenje i raspoređivanje koji nam omogućava da efikasno upravljamo zalihami i raspodelom dostava. Naši kamioni su opremljeni GPS uređajima koji osiguravaju precizno praćenje vaše pošiljke od momenta otpreme do dolaska na vašu adresu.

Poručite pelet – lako i sigurno

Garantujemo da ćete naći sve potrebne informacije koje će vam pomoći da donesete najbolju odluku za vaše potrebe grejanja. Uz Jokić promet, očekujte vrhunski kvalitet i servis. 

5. GIR PREMIUM

Gir Premium pelet Kraljevo

3. GIR STANDARD

Gir Standard pelet Kraljevo

20240907_122959

Radanović pelet A1 Čokešina

1.ŽARVINE PELET

Žarvine pelet Prijepolje

6. SPARROW

SPARROW pelet Varvarin

crown forest

Pelet Crown Forest Ivanjica

7. MONTE PELET

MONTE pelet Andrijevica

8. VASILIJE PELET

VASILIJE pelet Berane

9. ESB PELET

ESB pelet Raška

2. RADANOVIĆ PELET

Radanović Pelet Čokešina

10. DRVA NA PALETI

DRVA na paleti